Home Over Agnes Foto's Contact Aanbevelingen

Aanbevelingen

"Agnes is erg betrokken op haar medemens, vooral op de kwetsbare mens in de samenleving. Ze is zeer betrouwbaar en oplossingsgericht."

"Agnes is eerder collega van mij geweest. Ze is alles wat ze zelf beschrijft. Daarnaast aardig en zorgvuldig."

"Agnes heeft een grote dosis geduld en toewijding voor onze gehandicapte dochter gehad. Wij waren heel blij met haar elke keer als ze kwam. Complimenten Agnes, we zullen je missen. "

"Een warme, lieve en zorgvuldige zorgverlener."

"Agnes heeft als grootste kracht er te zijn voor de mensen die zij verzorgt en begeleidt."

"Agnes is iemand die zich met hart en ziel voor de cliënt inzet. Ze is betrouwbaar en absoluut een warme zorgzame begeleider die zeer accuraat is in het uitvoeren van haar taken."

"Ik ken Agnes al vele jaren. Haar werk bij De Werf (Cordaan) bestond uit woon- en zorgbegeleiding van verstandelijk zeer ernstig beperkte volwassenen, op cognitief niveau van baby tot ongeveer 3 á 4 jaar. Een groep van 7 (inmiddels 8 personen). Allen kunnen niet spreken. Allen hebben ook lichamelijke beperkingen. Agnes is een zeer zorgvuldige medewerker. Bij handelingen als medicatie geven, bijzondere hulpmiddelen van orthopedische en ergonomische aard, aantrekken, verzorging en toediening van gemalen en klein gesneden voedsel, etc. is Agnes een persoon die 2 of 3 maal kijkt of ze het wel goed doet, voordat ze het eten, drinken, de medicatie aanbiedt. Agnes is een medewerker die, zolang ik haar ken, geen fouten maakt, een MIC melding nav haar handelen heb ik niet gezien. Met veel respect werkt zij liefdevol bij de zorg voor de aan haar toevertrouwde mensen. Agnes maakt haar werk af, als ze nog niet klaar was bleef ze haar werk doen. Haar verantwoordelijkheidsgevoel is zeer groot. Extra's als een liedje maken, haar gitaar meenemen, kadootjes verzorgen, altijd creatief. Ze werkt heel rustig, op een boze uitspatting heb ik haar nooit kunnen betrappen. Ze heeft altijd gezelligheid om haar heen, de huiskamer en de keuken zien er bij Agnes' werken altijd opgeruimd uit. Een heel betrouwbare medewerkster. Ze staat altijd ook open voor kritiek (als die er al is...), ze luistert daar goed naar en neemt verbeter voorstellen aan. Ik kan Agnes zeker aanbevelen als een plezierige, serieuze, wijze begeleider in de verstandelijk gehandicaptenzorg."

"Agnes is een vriendelijke en kordate hulpverlener. Ze is flexibel en heeft veel werkervaring! Agnes gaat respectvol met cliënten en haar collega's om. Ze kijkt wat de ander nodig heeft. Namens onze zorgboerderij waar ze momenteel helpt, een digitale pluim."

logo